2014. szeptember 26., péntek

5. nap Különcködtünk



Vége az első hétnek, mármint ami a munkanapokat illeti, és jöhet a jól megérdemelt pihenés holnaptól. Ma azonban még okosodtunk egy kicsit. Reggel , egy külön villamossal érkeztünk meg a villamos remízbe. Az eső szakadt, kicsit álmosak voltunk, így nagyon jó volt, hogy nem kellett tülekedni, és ülőhelyet vadászni. 





A remízben körbevezettek minket, minden javítóműhelyt megmutattak, még a szerelőaknába is lemehettünk. 



Külön hangsúlyt fektettek arra, hogy a kerekek esztergálását is alaposan megismerjük, így láthattuk  annak a gyakorlati hasznát, amit hétfőtől fogunk gyakorolni. 

  

Innen egy külön busszal elvittek minket a buszgarázsba, ahol a legmodernebb buszoktól kezdve a jó öreg Ikaruszig mindent láthattunk. 



Majd visszavittek minket a remízbe, és a külön villamossal elmentünk egy krakkói városnézésre az óváros körül.

Délután megtörtént a csoda: néhányan mostunk!! Azonban szeretnénk leszögezni, ez nem azt jelenti, hogy ezek után otthon is fogunk :)

Lassan indulunk vacsorázni, amit kíváncsian várunk, mert sajnos annyira nem vagyunk elragadtatva a koszttól,de azért még reménykedünk, hátha ma tényleg pizza lesz.
Az első hetet mindenki jól zárja magában, a hideg időnek köszönhetően sajnos néhányan megfáztak, de van egy kis csodatévő Neocitrán, Strepsils, így bízunk abban, hogy hamar átvészeli mindenki a betegséget.
Reméljük a 14.g másik fele is jól van, és még bírják nélkülünk egy kicsit! Azért néha adhatnátok életjelet magatokról!!!!

Közben túlestünk a vacsorán, természetesen nem pizza volt, talán holnap...

Végezetül néhány bizonyíték arról, hogy még péntek este is keményen írjuk a naplókat!!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése